www-kate.blog.cz/Kate!Spřáteluju jen s někým !!www-kate.blog.cz/Kate
!579!Pozastaveno

Prosíím hlásněte pro ¤K@thu§h-Q@ °~
Tadykv 3. kole SONB
a Tadyk v 3.Kole SONC
aTadykv 3. kole SONB

Jsem v Best Fashion Photo Tadyk :)

Preview of Image - Code is Located Below

Preview of Image - Code is Located Below

Vyhodnocení posledního kola VGS

24. října 2009 v 22:20 |  VGS
Tk a je konéc :D
Sry že to tk dlooouho trvalo ae
za 1. sem na tho upoe zapoměla.. =(
a za 2. sem neměla čas..

VÝSLEDKY :

Body :5/10

Body :10/10

Body :10/10

Body :8/10


Body :7/10

Celkové hodnocení klik na c.č


Celkové vásledky VGS

1. místo = Nessie : 59/60

2. místo = Verunka : 54/60

3. místo = *KriSteN JayMes SteWart* : 49/60

4. místo = BarunQa : 42/60

5. místo = Luuc : 38/60

Ceny udělám později..
Každý ze soutěžících at mi napíše do komentu jeho nej. celbritu
a6 budu mít všechny ceny hotové tk vám dám vědět.. =)

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Klikni ! :D

Klikááám ! 66.7% (74)
KLIK ! 13.5% (15)
Nechcu klikat ! 19.8% (22)

Komentáře

1 *KriSteN JayMes SteWart* SB <3 *KriSteN JayMes SteWart* SB <3 | Web | 25. října 2009 v 0:01 | Reagovat

Hurááá! :DD pááni..takže Kristen Stewart? to je snad jasný..xD

2 TWI_X→tve ♥ SBee TWI_X→tve ♥ SBee | Web | 25. října 2009 v 7:29 | Reagovat

ahoj lasko!
Me je doble!
a obiham... :)

3 Nessie Nessie | Web | 25. října 2009 v 10:57 | Reagovat

Jůůů fáájn .. :) takže hvězda ... edward a bella :) :)

4 VeJuShQa VeJuShQa | Web | 25. října 2009 v 11:32 | Reagovat

Ahojky,byla bych moc ráda kdyby ses přihlásila ke mne na blog do soutěže.Jde o soutěž která se jmenuje Miss posílají se foto a všichni mají šanci vyhrát...Těším se jestli se přihlásíš pp :-*muck :-)  :-)  :-)

5 _MrS_SwEetS_CuTe♥LaWuJÍCÍ SB♥ _MrS_SwEetS_CuTe♥LaWuJÍCÍ SB♥ | Web | 25. října 2009 v 12:28 | Reagovat

Aojíí
mám se fajnovsky odcela..co ty??
JInak promin že moc neobíhám al ena počítač chodím jenom když mám čas a to skoro nikdy není..mám totiž tréninky do toho ješt škola...sice mám poslendí dobou dobré známky ale ot je tedkom jenom takové ,,období,,=-Dtk páá

6 Choco Girl Choco Girl | Web | 25. října 2009 v 12:32 | Reagovat

pěkný blog :)

7 MoOon.iQuEeE MoOon.iQuEeE | Web | 25. října 2009 v 13:43 | Reagovat

Vyhodnoceni kontroli..a + duleziy clanek pro sbenka..tk si ho precti pls:)

8 MoOon.iQuEeE MoOon.iQuEeE | Web | 25. října 2009 v 14:44 | Reagovat

ne neboj..nesmazu:)

9 MoOon.iQuEeE MoOon.iQuEeE | Web | 25. října 2009 v 14:48 | Reagovat

xD ..a jk je ??,... :-D  :-D  :-D

10 MoOon.iQuEeE MoOon.iQuEeE | Web | 25. října 2009 v 14:52 | Reagovat

tk neco pojez:D

11 Misha Misha | Web | 25. října 2009 v 14:53 | Reagovat

ahoj zlatíí, mám se fajnky!A co tyy?

12 MoOon.iQuEeE MoOon.iQuEeE | Web | 25. října 2009 v 14:54 | Reagovat

Aha..to si jester neobedvala:?...:D..a jinak preji dobrou chut:)

13 Team sexigirls (Riki) Team sexigirls (Riki) | Web | 25. října 2009 v 15:01 | Reagovat

Ahoj chtěla bys do VGS?Tak se přihlaš sem:http://sexigirls.blog.cz/0910/prihlaska-do-vgs#pridat-komentar

Promiň za reklamu :( :(

14 Luci023 Luci023 | Web | 25. října 2009 v 15:12 | Reagovat

awoj akosa mas? inac mas fest cool tie prasiatka co mas pri rubrikach :)

15 Luuc Luuc | Web | 27. října 2009 v 21:33 | Reagovat

miley

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama